Mijn naam is Laura van Ramshorst en ben 22 jaar oud.  In het dagelijks leven werk ik met verstandelijke gehandicapten en vind dit erg leuk en dankbaar werk om te doen. Ik vind de combinatie werk en sporten erg fijn. Zo ben je niet de hele dag bezig met je sport en natuurlijk ook andersom niet de hele dag bezig met je werk. Mijn werk doe ik bij de organisatie Amerpoort en werk als begeleider op een dagbesteding. Hier komen de cliënten van maandag t/m vrijdag om te werken.
Verder kom ik uit een gezin met een vader, moeder, zus en een broertje. Via mijn opa ben ik verslaafd geraakt aan schaatsen, want niemand bij ons thuis schaatste. Van mijn opa heb ik dan ook veel geleerd en zijn samen vaak naar de ijsbaan gegaan om daar te gaan schaatsen. Het schaatsen heb ik dus echt geleerd van mijn opa. Al snel kwam ik terecht bij de Nijkerks schaats en skeelerverening. Daar heb ik mijn eerste seizoenen gereden. Al snel ben ik naar andere club gegaan in Deventer. Die waren meer gericht op wedstrijd rijden en dat vond ik het allerleukst. Lange baan schaatsen was ik nooit erg goed in en ben toen gaan marathon schaatsen.  Dat vond ik veel leuker om te doen, in een peloton rijden en proberen tactisch te rijden. En dat doe ik nu nog steeds met alle plezier.
Ik hoop dit seizoen weer zo goed seizoen te rijden als vorig jaar. Afgelopen seizoen reden wij als ploeg erg sterk en hopelijk kunnen wij dit seizoen er weer een stap bij doen als ploeg en kan ik persoonlijk ook  weer een stap maken!